Promuj to ogłoszenie

Tryumf Sp. z o.o. zatrudni na stanowisko: Specjalista ds. kadr i płac.

Data dodania: 2019-03-05 12:45:07ID: 721

hr@tryumf.com

Firma Tryumf zatrudni osobę na stanowisko: Specjalista ds. kadr i płac. Zakres obowiązków: samodzielna obsługa pracowników w obszarze kadrowo-płacowym, prowadzenie dokumentacji kadrowo-płacowej zgodnie z aktualnymi przepisami z zakresu prawa pracy, ubezpieczeń społecznych i podatków, kompleksowe naliczanie wynagrodzeń i zasiłków, kontrolowanie i rozliczanie czasu pracy, obsługa umów cywilno-prawnych, sporządzanie deklaracji ZUS, PIT, PFRON, GUS, sporządzanie sprawozdań kadrowo-płacowych.
Oczekiwania: min 3-letnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, praktyczna znajomość prawa pracy i przepisów związanych z naliczaniem wynagrodzeń, (podatki, zasiłki, potrącenia) wykształcenie wyższe, doskonała organizacja czasu pracy, samodzielność, sumienność i dokładność, umiejętność pracy w zespole, gotowość do zdobywania nowej wiedzy.
Oferujemy: Umowę o pracę , praca od poniedziałku do piątku w godz. 7.00 -15.00. Świadczenia pozapłacowe (dofinansowanie do wypoczynku, bony świąteczne).
Zainteresowane osoby prosimy o przysłanie CV na adres mailowy hr@tryumf.com z dopiskiem kadry.

Administratorem dobrowolnie podanych danych osobowych jest Tryumf Sp. z o. o z siedzibą ul. Grabskiego 8 37 ? 450 Stalowa Wola. Wysyłając zgłoszenie rekrutacyjne, zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym w celu prowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.
Jeżeli chcesz, abyśmy zachowali Twoje CV w naszej bazie, umieść dodatkowo w CV następującą zgodę: ?Zgadzam się na przetwarzanie przez Tryumf sp. z o.o. danych osobowych zawartych w moim zgłoszeniu rekrutacyjnym dla celów przyszłych rekrutacji?. W każdym czasie możesz cofnąć zgodę, kontaktując się z nami
Masz prawo dostępu do swoich danych, w tym uzyskania ich kopii, sprostowania danych, żądania ich usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu oraz przeniesienia podanych danych (na których przetwarzanie wyraziłeś zgodę) do innego administratora danych. Masz także prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych

Promuj to ogłoszenie